بسته قهوه زیپ دار
وقتی نوبت به بسته بندی قهوه می رسد، بسته قهوه زیپ دار ایستاده گزینه ای راحت، انعطاف پذیر و شیک به شما ارائه می دهد. اگرچه آنها سال ها در بازار پیشرو هستند، اما علاقه روزافزون مصرف کنندگان به کارایی و کاهش ضایعات اخیراً باعث محبوبیت آنها شده است. بسته قهوه زیپ دار ایستاده نباید با پاکت های کف تخت اشتباه گرفته شود، بسته قهوه زیپ دار ایستاده دارای موادی در پایه خود هستند که به عنوان یک ضامن شناخته می شود، که می تواند برای ایجاد یک پایه گسترده برای پشتیبانی و پایداری صاف شود. بسته قهوه زیپ دار همچنین می تواند طیف وسیعی از اجزای مفید اضافی را داشته باشد که می تواند در حین یا پس از ساخت در ان گنجانده شود .از دریچه های گاززدایی گرفته تا پنجره های شفاف در بسته قهوه زیپ دار از جمله این اجزا هستند.
در راهروهای نزدیکترین سوپرمارکت خود بالا و پایین بروید و به احتمال زیاد از کنار ده ها محصول بسته بندی شده در پاکت های ایستاده (SUP) خواهید گذشت. از غذای کودک گرفته تا نوشیدنی های یکبار مصرف، تولیدکنندگان به طور فزاینده ای به SUP ها به عنوان گزینه ای سبک، انعطاف پذیر و کم مصرف برای بسته بندی و نگهداری محصولات خود روی آورده اند. SUPها در اندازهها، مواد و پرداختهای مختلفی تولید میشوند. بسته قهوه زیپ دار ایستاده معمولا چند لایه است. به عنوان مثال، قسمت بیرونی بسته قهوه زیپ دار ممکن است از کاغذ کرافت ساخته شده باشد، در حالی که لایه داخلی اغلب فویل آلومینیومی است. این به شما کمک میکند تا هنگام انتخاب بستهبندی، تعادلی بین زیباییشناسی و کاربرد مناسب برقرار کنید. بسته قهوه زیپ دار SUP با سایر پاکتها از این جهت متفاوت است که دارای یک ضامن W شکل در پایه است که میتوان آن را باز کرد تا یک ته محکم و آزاد تشکیل دهد. معمولا بسته قهوه زیپ دار دارای ویژگی هایی مانند دهانه یا زیپ های قابل بسته شدن مجدد است. بیشتر آنها از یک دریچه گاززدایی برای حفظ تازگی محصول در داخل استفاده می کنند. برای راحتی بیشتر، تولید کنندگان میتوانند در بسته قهوه زیپ دار یک بریدگی پارگی یا گزینه “Easy Tear” را قرار دهند تا باز کردن قهوه را تا حد امکان برای مشتریان ساده و کارآمد کند.
انتخاب بستهبندی که به اندازه کافی از دانههای شما محافظت نمیکند، میتواند به سرعت تمام تلاش و زحمتی که برای برشته کردن قهوه برای باز کردن طعمها و عطرهای پیچیده آن انجام میشود، معکوس کند. تازگی قهوه بسیار مهم است، تولیدکنندگان باید به دقت در مورد انتخاب بستهبندی که تازگی قهوه را به بهترین شکل حفظ میکند، فکر کنند. وقتی یک مصرف کننده قهوه تفاوت بین قهوه کهنه و دانه های تازه را تجربه کرد، به راحتی می فهمد که چرا این یک عامل مهم است. وقتی قهوه با اکسیژن تماس پیدا می کند کهنه می شود. اکسیداسیون با باز شدن بسته قهوه زیپ دار تسریع می شود، ضروری است که پس از هر بار استفاده مجدداً آن را به درستی ببندید. این را می توان به راحتی با قرار دادن یک زیپ قابل بسته شدن مجدد انجام داد.