پاکت ایستاده قهوه
در هنگام انتخاب پاکت قهوه ایستاده نکاتی وجود دارد که باید به یاد داشته باشید و این در حالی است که پاکت قهوه ایستاده یک گزینه قابل اعتماد برای برشته های قهوه تخصصی هستند، اما دارای معایب خاصی هستند که قبل از انتخاب پاکت قهوه ایستاده برای بسته بندی، باید بدانند که مزایای ساختاری آن تنها زمانی وجود دارد که کیسه پر باشد و با مصرف قهوه، استحکام کمتری پیدا میکند و برای بسته بندی هایی که بدون توجه به مقدار قهوه داخل آن به حالت ایستاده باقی میمانند، برشتهکنندگان ممکن است پاکت قهوه ایستاده را ترجیح دهند.
همچنین شما نمی توانید پاکت قهوه ایستاده را با زیپ کیسه ای معمولی ببندید که این پاکت به یک زیپ به هر دو طرف بسته نیاز دارد تا به هم بپیوندد، و روکش های کناری این کار را چالش برانگیز می کند و سایر دهانه های پاکت قهوه ایستاده قابل بسته شدن یا بسته شدن مجدد مانند اتصالات حلبی معمولاً برای این نوع بسته بندی ترجیح داده می شوند.
زیرا هنگامی که بعد از برشته شدن، کیسه را با قهوه پر کردند، عایق حرارتی افقی بالا یا پایین آن را تا زمانی که مشتری آن را باز نکند، محفوظ نگه میدارد. با این حال، پس از باز شدن، یک نوار فلزی آن را کاملاً دربسته نگه نمیدارد و اگرچه قهوه شما را تازه نگه میدارد و از ریختن آن جلوگیری میکند که این ممکن است پاکت قهوه ایستاده را برای بسته بندی فله نامناسب کند.
البته برای جلوگیری از دست دادن تازگی و اطمینان از لذت بردن از قهوه خود، باید دریچه های گاز زدایی در تولید پاکت قهوه ایستاده در نظر گرفته شود و دریچه های گاز زدایی دریچه های یک طرفه هستند که به دی اکسید کربن اجازه می دهند بدون اجازه ورود اکسیژن خارج شود که اگرچه آنها برای همه پاکت قهوه ایستاده حیاتی نیستند، اما گنجاندن آنها انعطاف پذیری بیشتری را برای مصرف کنندگان فراهم می کند.
در حالی که خطر ترکیدن کیسه به دلیل تجمع CO2 را از بین می برد. اگر به دنبال یک راه حل بسته بندی قهوه مقرون به صرفه هستید که به شما امکان می دهد قهوه بیشتری را با استفاده از مواد کمتر ذخیره کنید، این پاکت قهوه ایستاده برای شما مناسب است که برای اطمینان از اینکه در نهایت به اندازه، طرح و ابعادی که از آن راضی هستید، می رسید، با یک کارشناس ما در بسته بندی قهوه مشورت کنید تا پاکت قهوه ایستاده مناسبی را برای برند و محصولات خود انتخاب کنید.